Blij en uiteraard heel trots zijn we met de komst van Noor Borren, die per 15 februari het team van AIWorX komt versterken in de rol van Data Scientist. Maar wie is Noor dan? Hieronder stelt zij zich aan u voor 🙂

Mijn naam is Noor en ik ben afgelopen week vol enthousiasme begonnen bij AIWorX. Dit doe ik als parttime werkstudent omdat ik hiernaast in mijn eerste jaar van de driejarige master Technical Medicine zit. Naast studeren ben ik altijd wel in voor iets sportiefs. Als COVID-19 het toelaat, kickboks ik een aantal keer per week maar gelukkig kunnen we ook nu nog altijd naar buiten om te fietsen, te zeilen, te rennen of zelfs te schaatsen zoals afgelopen weekend. De kennis die ik in mijn master opdoe, wil ik ook graag toepassen. Daarnaast denk ik dat AI een steeds grotere rol in zorginstellingen gaat spelen en hier ben ik heel nieuwsgierig naar. AIWorX biedt de perfecte kans om deze nieuwsgierigheid de vrije loop te laten. Ik vind het heel leuk om aan zo’n jonge spannende ontwikkeling bij te dragen en ben benieuwd wat we in de aankomende maanden kunnen bereiken!