onze Diensten

AIWorX diensten

Een goede AI-implementatie is van levensbelang voor het draagvlak van AI-technologie en daarmee de belangrijkste succesfactor voor het slagen van uw project. Wij hebben daar ervaring mee en willen u daar graag bij helpen.

Onze dienstverlening reikt verder dan ons platform AI Analyzer. Wij zijn uw partner bij al uw AI-projecten. Van advies tot aan implementatie. Wij zetten onze kennis en kunde graag in om ook binnen uw organisatie te komen tot een succesvolle implementatie van uw AI-project.

Wij geloven sterk in de toepassing van AI voor een betere gezondheidszorg tegen lagere kosten. Met ons platform beschikt u over een geavanceerd AI-platform en helpen wij u om AI-governance solide vorm te geven. AI Analyzer neemt een groot gedeelte van de beheerslast weg, zodat u het volledig potentieel van AI voor diagnose, behandeling en besluitvorming kunt benutten en uitbouwen binnen uw zorgorganisatie.

Implementatie en beheer AI Analyzer

Vanaf het begin zijn onze data-scientists en consultants nauw betrokken bij uw project. Op verschillende niveaus (technisch, functioneel, procesmatig en organisatorisch) bekijken wij samen wat er nodig is om AI Analyzer succesvol te implementeren binnen uw zorgorganisatie. Wij brengen samen met u de behoeften van de eindgebruikers in kaart en schrijven een helder Solution Design Document (SDD).

Voor een succesvolle gebruikersadoptie verzorgen wij trainingen om de mogelijkheden van AI Analyzer te leren kennen en er vertrouwd mee te raken. IT-specialisten trainen wij zodat zij AI Analyzer zelf kunnen beheren. Verder organiseren wij regelmatig webinars, zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van AI in de gezondheidszorg. Wij volgen daarbij de technische-, juridische- en marktontwikkelingen op de voet, waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Ook na de implementatie staan wij tot uw beschikking als eerstelijns aanspreekpunt. Met Basic Service en Support en een aanvullende Service Level Agreement (SLA) op ieder gewenst niveau bent u ervan verzekerd dat AI Analyzer en uw AI-modellen veilig en betrouwbaar worden beheerd en voldoen aan de laatste wet- en regelgeving.

De vier zekerheden van AIWorX

AI Analyzer zorgt dat AI vanzelfsprekend en toegankelijk wordt binnen de gezondheidszorg, zodat u het potentieel van AI optimaal kunt benutten. Wij bieden u de volgende zekerheden:

small_title_img
Eenvoudige integratie in bestaande ICT-infrastructuur

AI Analyzer is een innovatief platform dat aansluit op uw communicatieserver en naadloos integreert met uw huidige werkprocessen voor een snellere gebruikersadoptie.

small_title_img
U voldoet aan de actuele wet- en regelgeving

Ons uitgangspunt bij het ontwerpen van AI Analyzer is de bestaande wet- en regelgeving in de zorg. Veilig gebruik en privacy worden te allen tijde gewaarborgd van zowel gebruiker als patiƫnt.

small_title_img
Een toekomstbestendig AI-platform

Met AI Analyzer legt u een goede basis om bestaande en toekomstige AI-technologie op de juiste manier te integreren in uw werkprocessen. Wij maken uw AI-oplossingen beheersbaar en veilig.

small_title_img
Diepgaande kennis, jarenlange expertise en een bewezen projectaanpak

Het AIWorX team heeft zowel een achtergrond in de ICT als in de gezondheidszorg. Voor de implementatie, integratie en het beheer van AI-modellen hanteren wij een bewezen en succesvolle aanpak waarbij u als klant centraal staat.

Nieuwsbrief Inschrijving

Contact opnemen

Wilt u meer weten over AIWorX of over ons platform AI Analyzer? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag met u in gesprek!

AIWorX

Startup Village Amsterdam

Science park 608 Unit B.03

1098 XH Amsterdam

info@aiworx.nl

Volg ons op LinkedIn