actief sturen op data
zorgt voor betere en efficiëntere gezondheidszorg,
vinden wij

AIWorX diensten

Een goede implementatie van ons toolbox platform PAIR is van groot belang voor het draagvlak van AI – en RPA technologie en daarmee de belangrijkste succesfactor voor het slagen van uw project. Wij hebben daar ervaring mee en willen u daar graag bij helpen.

Onze dienstverlening reikt verder dan ons platform PAIR. Wij zijn uw partner bij al uw data gedreven projecten. Van advies tot aan implementatie. Wij zetten onze kennis en kunde graag in om ook binnen uw organisatie te komen tot een succesvolle implementatie van uw AI- of RPA project

Wij geloven dat de zorg “eindig” is qua dienstverlening en budget – Corona brengt dat nu duidelijk aan het licht – waardoor er meer en betere focus moet zijn op preventie; hoe zorgen we ervoor dat mensen überhaupt niet naar de dokter of het ziekenhuis hoeven te gaan (thuismonitoring) en als ze er al terecht komen; hoe kunnen we ziekenhuizen met moderne technologie ondersteunen om zo efficiënt en goed mogelijk zorg te verlenen en diagnostiek te optimaliseren?

Implementatie en beheer PAIR

Vanaf het begin zijn onze data-scientists en consultants nauw betrokken bij uw project. Op verschillende niveaus (technisch, functioneel, procesmatig en organisatorisch) bekijken wij samen wat er nodig is om PAIR succesvol te implementeren binnen uw zorgorganisatie. Wij brengen samen met u de behoeften van de eindgebruikers in kaart en schrijven een helder Solution Design Document (SDD).

Voor een succesvolle gebruikersadoptie verzorgen wij trainingen om de mogelijkheden van PAIR te leren kennen en er vertrouwd mee te raken. IT-specialisten trainen wij zodat zij PAIR zelf kunnen beheren. Verder organiseren wij regelmatig webinars, zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van data gedreven processen in de gezondheidszorg. Wij volgen daarbij de technische-, juridische- en marktontwikkelingen op de voet, waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Ook na de implementatie staan wij tot uw beschikking als eerstelijns aanspreekpunt. Met Basic Service en Support en een aanvullende Service Level Agreement (SLA) op ieder gewenst niveau bent u ervan verzekerd dat uw AI-modellen en software bots veilig en betrouwbaar worden beheerd en voldoen aan de laatste wet- en regelgeving (MDR).

De vier zekerheden van AIWorX

Wij zijn er van overtuigd dat de gezondheidszorg beter wordt door de inzet van nieuwe technologie. Patiënt monitoring en ondersteunende (AI) diagnostiek dragen bij aan preventie programma’s en zorg op afstand.

small_title_img

Eenvoudige integratie in bestaande ICT-infrastructuur

Onze software oplossingen sluiten nauw aan op uw bestaande ICT-infrastructuur en integreren naadloos in uw huidige werkproces voor een snellere gebruikersadoptie. Wij ondersteunen met platform zowel eerstelijns – als tweedelijns zorg specialisten.

small_title_img

U voldoet aan de actuele wet- en regelgeving

Ons uitgangspunt bij het ontwerp van ons platform is de bestaande MDR wet- en regelgeving in de zorg. Veilig gebruik van data en privacy wetgeving worden te allen tijde gewaarborgd voor zowel gebruiker als patiënt.

small_title_img

Een toekomstbestendig data platform

Met ons platform PAIR legt u een goede basis om bestaande en toekomstige data- en AI-modellen op de juiste manier te integreren in uw werkprocessen. Wij maken uw data gedreven processen en workflows beheersbaar en veilig.

small_title_img

Diepgaande kennis, jarenlange expertise en een bewezen projectaanpak

AIWorX heeft zowel een achtergrond in de ICT als in de gezondheidszorg. Voor de implementatie, integratie en het beheer van ons platform hanteren wij een bewezen en succesvolle aanpak waarbij u als klant centraal staat.


Contact opnemen

Nieuwsbrief Inschrijving

Contact opnemen

Wilt u meer weten over AIWorX of over ons platform PAIR? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag met u in gesprek!

AIWorX

De Bunders 1

9747 AA Groningen

info@aiworx.nl

Volg ons op LinkedIn