over ons

Wij geloven dat Artificiële Intelligentie (AI) een belangrijke bijdrage kan leveren aan onze gezondheidszorg. Enerzijds door een betere en mensgerichte zorgervaring voor patiënten én medewerkers, anderzijds door betere klinische resultaten en slimmere werkprocessen. 

AIWorX: voor waardegedreven zorg

Wij zijn intrinsiek gedreven om de kwaliteit van de Nederlandse gezondheidszorg te verbeteren en tegelijkertijd de zorgkosten te verlagen. AI technologie helpt ons om medische data te verwerken in AI-modellen en met algoritmes betrouwbare inzichten te genereren. Met die resultaten kunnen wij nog betere zorg verlenen aan patiënten en besparen medisch specialisten kostbare tijd. Transparantie en veilig omgaan met data en privacy hebben daarbij voor ons de hoogste prioriteit. Wij hebben een eigen visie ontwikkeld op de inbedding van AI in de technische infrastructuur en werkprocessen in de gezondheidszorg. Waar veel zorg verlenende organisaties vaak nog een beleid moeten formuleren, delen wij onze vernieuwende visie graag met u via ons AI-governance platform: AI Analyzer.

Oprichters Jeroen Bos en Michiel Bonte

AIWorX is opgericht door Jeroen Bos en Michiel Bonte: twee ondernemers met een groot hart voor de zorg en een brede interesse voor nieuwe technologische ontwikkelingen. “Ik ben jarenlang werkzaam geweest bij grote ICT-partijen waar ik me specifiek richtte op de gezondheidssector”, vertelt Michiel. “Ik hield me bezig met digitalisering, patiëntenlogistiek en heb vele zorginstellingen geadviseerd over het uitbesteden van ICT- en facilitaire diensten. Met AIWorX houd ik me bezig met mijn passies: ondernemen en het verbeteren van de gezondheidszorg.”

“Al vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door IT en ontwikkel ik software. Hierbij ligt de nadruk op toepasbare innovatie. Geen vergezichten op basis van al dan niet realistische verwachtingen, maar gewoon nu en binnen dat wat er nu binnen de zorg beschikbaar is. Ik geloof in de toegevoegde waarde die AI in de zorg kan bieden. Ik heb uitgebreide kennis en ervaring met de zorg, zorginnovatie, zorgsystemen, communicatie in de zorg en AI.”, geeft Jeroen aan. “Die kennis en kunde in combinatie met mijn ervaring als zorgondernemer wil ik graag inzetten om AI beschikbaar te maken voor alle zorginstellingen om op die manier bij te dragen aan een betere zorg.”

Contact opnemen

Wilt u meer weten over AI WorX of over ons platform AI Analyzer? neem dan contact met ons op. Wij komen graag met u in gesprek!

AIWorX

Startup Village Amsterdam

Science park 608 Unit B.03

1098 XH Amsterdam

info@aiworx.nl

Volg ons op LinkedIn